NL TR
 

Welkom bij Yilmaz & Van Zuijlen Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Ons kantoor is een professioneel ingericht accountants- en advieskantoor gevestigd in Rotterdam. Wij houden ons bezig met de volgende diensten: accountancy, administratieve dienstverlening, belastingadvies, interim werkzaamheden en overige dienstverlening.

Wij zijn een jong, enthousiast en dynamisch accountantskantoor en willen u als ondernemer graag ondersteunen in het realiseren van uw doelstellingen. Hierbij bieden wij u onze ervaring en kennis aan. U staat er met ons, als betrokken partner, niet alleen voor. Wij vinden kwaliteit, zekerheid, duidelijkheid en transparantie erg belangrijk.

Ons kantoor kenmerkt zich dan ook in "een professionele aanpak met een persoonlijke relatie". Wij nemen graag de tijd om eerst uw onderneming beter te leren kennen. Hierbij beoordelen wij ook uw onderneming en adviseren u graag over verbeterpunten dan wel (belasting)besparingen. Na bespreking van uw wensen en verwachtingen kunnen we vervolgens duidelijke afspraken maken over de verdere samenwerking.

Wij onderscheiden ons in specifieke kennis waarover wij beschikken omtrent verschillende bedrijfssectoren, waardoor we beter in staat zijn om u die oplossingen te bieden die het best passen bij uw onderneming.

Aan onze dienstverlening stellen wij hoge kwaliteitseisen. We hebben een goede basisopleiding en besteden daarnaast veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. De veranderende wet- en regelgeving volgen wij nauwlettend, zodat wij onze klanten adequaat van advies kunnen voorzien.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Dit houdt in dat wij zijn gebonden aan de voor deze beroepsorganisaties geldende gedrags- en beroepsregels.

Tevens beschikken wij over een zeer breed netwerk van specialisten voor financiƫle, juridische en notariƫle vraagstukken, zodat u te allen tijde op de best mogelijke manier geholpen kunt worden.